Ας γνωρίσουμε τα φυλλαράκια από τις εκδόσεις Μεταιχμιο

Σας αρέσουν οι γρίφοι;; Ο περιπέτειες ;; Τα παιχνίδια της γλώσσας και των αριθμών;; Τα χρώματα και η τέχνη;; 

Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ... τότε ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τα φυλλαράκια!!! 



της τέχνης από τις 
εκδόσεις Μεταίχμιο είναι βιβλιαράκια δραστηριοτήτων για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. 


Αυτό που τα ξεχωρίζει είναι οτι σε κάθε βιβλιαράκι μια παρέα παιδιών (ο Άνω Κάτω, η Πίξελ, η Φαρσί, η Τζόγια, ο Τάτσι Μίτσι Κότσι, ο Σαρδάμ, η Πόζα Λίζα και ο Αμανέους) ζητά τη βοήθειά μας, για να φτάσουν στο τέλος της περιπέτειας, λύνοντας γρίφους, περνώντας δοκιμασίες, βρίσκοντας λύσεις και μυστικούς κωδικούς. Και όλα αυτά μέσα από έξυπνα παιχνίδια γλώσσας, μαθηματικών και καλλιτεχνικών δοκιμών. 

Το παιδί συμμετέχει σε κάθε σελίδα και πρέπει να τη λύσει για να πάει στην παρακάτω.. 

Να δοκιμάσει τεχνικές και να παίξει παιχνίδια με χρώματα..

Να παίξει με την τέχνη και να δημιουργήσει και δική του.. 

Μας άρεσαν πολύ και ανυπομονούμε να φτάσουμε στο τέλος της περιπέτειας. 

μας άρεσαν πολύ και έτσι μπορεί το παΐδι να περάσει ένα δημιουργικό απόγευμα

Σας τα συνιστούμε να τα προμηθευτείτε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο



Tα Φυλλαράκια της Τέχνης
Ο ξακουστός επιστήμονας Άρτσι Μπούρτσι δημιούργησε μια μαγική φόρμουλα που εξαφάνισε μια μέρα, ξαφνικά και για άγνωστη αιτία, όλα τα στοιχεία της τέχνης! Ποιο στοιχείο κρύβεται πίσω του; Γιατί εξαφάνισε τα χρώματα, τις γραμμές και την έμπνευση, καθώς και ανεκτίμητης αξίας πίνακες; Πρέπει να ανακαλύψουμε την αλήθεια, πριν τα πειράματά του εξαφανίσουν την τέχνη από προσώπου γης. Μια συναρπαστική περιπέτειεα στη μαγεία της τέχνης!


Τα Φυλλαράκια των Μαθηματικών 
Από νωρίς το πρωί, οι 8 φίλοι κι εσύ μαζευτήκατε στο σπίτι του παππού του Άνω Κάτω για το μεγάλο ταξίδι με τη μοναδική Χρονοκάψουλα! Σας το ’χε τάξει ο εφευρέτης παππούς: Θα είναι μια εμπειρία που δε θα ξεχάσετε ποτέ! Όλοι ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους και οι ετοιμασίες άρχισαν αμέσως! Όμως... τι συμβαίνει ξαφνικά; Πού βρίσκεστε; Θα καταφέρετε να διαφύγετε και να φτάσετε εγκαίρως στη Χρονοκάψουλα; Ένα απολαυστικό ταξίδι στη μαγεία των αριθμών, των σχημάτων και των πράξεων μόλις ξεκινά! Συγκέντρωσε τους κρυμμένους αριθμούς και λύσε το μυστήριο! Βιάσου! Ο χρόνος έχει αρχίσει ήδη να κυλά!


Τα Φυλλαράκια της Γλώσσας 
Τα παιδιά κι εσύ φτιάξατε παιχνίδια στον υπολογιστή, αλλά ένας ιός καταστρέφει τη γλώσσα και τα χαλάει όλα. Με τη βοήθειά σου θα καταφέρουμε να περάσουμε όλα τα επίπεδα, να εξουδετερώσουμε τον ιό και να απολαύσουμε το ΚΥΒΟΛΕΞΟ της παρέας στο τέλος του βιβλίου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που λείπουν! Μια χιουμοριστική και παιχνιδιάρικη περιπλάνηση στη μαγεία της γλώσσας!




Ξεφυλλίστε τις πρώτες σελίδες των βιβλίων πατώντας εδώ  και εδώ και εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου