Διάβασα το βιβλίο ΄΄μη με λησμόνει΄΄ από τις εκδόσεις Διόπτρα


Tο «Μη με λησμόνει» : ειναι  ένα εκπληκτικό, ανατρεπτικό μυθιστόρημα ,με γρηγορη πλοκη και ζωντανές εικόνες.Πραγματικά εντυπωσιασμένη από τα τόσο έντονα συναισθήματα που μου έβγαλε στην επιφάνεια. Σίγουρα είναι από τα βιβλία που μένουν στον αναγνώστη . Δεν μιλά απλά για τις ανθρώπινες σχέσεις και τα μυστικά που κρύβουμε μέσα μας! Μίλα για τη δύναμη που πηγάζει από μέσα μας. Αυτή που ξέρει να διαπερνά εμάς και όλους όσους τυχαίνει να έχουμε στο πλευρό μας. Τη δύναμη που εκπέμπουμε ή μεταδίδουμε γύρω μας. Άλλοτε βουβή και άλλοτε θορυβώδη. Τη δύναμη της αγάπης. Αυτή τη δύναμη που πρέπει να βρούμε όλοι μας ...

Σε ένα συναρπαστικό σενάριο, το οποίο στο μυαλό του αναγνώστη εκτυλίσσεται πολύ κινηματογραφικά, το βιβλίο αυτό καθηλώνει όχι μόνο από την εύκολη αφήγησή του αλλά και από την ανατρεπτική του πλοκή. Είναι πραγματικά σπουδαίο το πώς ο συγγραφέας καταφέρνει να περιγράψει φαινομενικά διαφορετικές και ανεξάρτητες ιστορίες και σιγά σιγά να τις δέσει όλες μαζί σε ένα κυκλώνα συμπτώσεων που αφήνουν τον αναγνώστη άφωνο να προσπαθεί να «καταβροχθίσει» όσο πιο σύντομα μπορεί την ιστορία.


 Τρυφερό, διδακτικό, χαρούμενο και λυπητερό συνάμα, το βιβλίο θίγει πολλά ζητήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα, επιτυγχάνοντας να περάσει μια αισιόδοξη νότα στον αναγνώστη και τονίζοντας πως αυτά που αξίζουν στη ζωή δεν λησμονιούνται!

Το βιβλιο Έχει στιγμές που σου μένουν. Γράφει δημοσιογραφικά – με σύντομες προτάσεις, ζωντανές εικόνες… Γράφει κινηματογραφικά – με σύντομες σκηνές, γρήγορη δράση, ανατροπές. 

μπράβο στον συγγραφεα.Ακόμη μια φορά με καθλωσει

Το βιβλιο κυκλοφορει απο τις εκδοσεις Διοπτρα 


Περίληψη του βιβλίου

Στο Παρίσι, μια γυναίκα με μυστηριώδες παρελθόν γράφει την τελευταία λέξη σε ένα γράμμα με άγνωστο παραλήπτη…
Στην άκρη των ματιών της έχει περισσέψει ένα δάκρυ για τον μοναδικό άνθρωπο που βρέθηκε να την αγαπήσει. Έναν άνθρωπο που τον «σκότωσαν» γιατί ο έρωτάς τους θεωρήθηκε έγκλημα.

Την ίδια ώρα, η Πέρσα στροβιλίζεται στη σκηνή με κλειστά τα μάτια. Το θυελλώδες χειροκρότημα του κόσμου την τραβάει από την έκσταση και την κάνει να τα ανοίξει. Ένας άγνωστος άντρας στην πρώτη σειρά την κοιτάζει μαγεμένος. Το βλέμμα του κλειδώνει στο δικό της. Ο νεαρός φωτογράφος Κωνσταντίνος αισθάνεται ότι αντικρίζει μια αρχαία θεά. Και η Πέρσα νιώθει ότι μόλις συνάντησε το πεπρωμένο που έψαχνε χρόνια.


Ένας φωτεινός δρόμος ανοίγει. Μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία αρχίζει να ξετυλίγεται περνώντας από τα Γιάννενα, το Γαλαξίδι και την Πάτμο. Ένα μικρό μπλε λουλούδι σε ένα γράμμα κρύβει το μεγάλο μυστικό.

Πόσο μπορεί κανείς το παρελθόν να λησμονήσει…

* Άγριο λουλούδι, που ανθίζει μόλις ο χειμώνας φύγει. Μεταξύ άλλων, συμβολίζει τη δύναμη της μνήμης, του έρωτα και της αληθινής αγάπης

Γιώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου