Διαβάζω και διασκεδάζω Στο μαγαζί


Τη σειρά Διαβάζω και διασκεδάζω την γνωρίζω πολλά χρόνια.

5 χρόνια πριν στο μακρινό 2017 ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου, λίγες μέρες πριν γεννήσω έκανα μια αντίστοιχη παρουσίαση. 
Δείτε εδώ



τώρα το τρίτο παιδάκι μου είναι ενός έτους και πλέον τα χεράκια της θέλουν να ανακαλύπτουν νέα πράγματα. 
Η μικρή μου βιβλιοφάγος είναι 12 μηνών, και η αγαπημένη της κατηγορία βιβλίων είναι τα βιβλία με κινούμενα μέρη. Πριν λίγες ημέρες αποκτήσαμε  τέτοια βιβλία από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο και τη σειρά Διασκεδάζω και Διαβάζω, και πολύ τα αγαπήσαμε.  Είναι βιβλία μικρού μεγέθους, ώστε να μπορούν τα μικρά μας παιδιά να τα χειρίζονται, και είναι φτιαγμένα από ανθεκτικό χαρτόνι ώστε να μην σκίζονται εύκολα. 


Το  βιβλιαράκι έχει τίτλο "Διαβάζω και διασκεδάζω: Στο μαγαζί" και περιγράφει με στιχάκια και διασκεδαστικές κινούμενες εικόνες τη ζωή στο μαγαζί! Τα παιδιά εξερευνούν με τα χεράκια τους τι κρύβει το μαγαζί του προβάτου,  διασκεδάζουν με τον πελάτη που περιμένει να εξυπηρετηθεί,  αλλά και όταν νυχτώσει το μαγαζί κλειδώνει. 


Η μικρή μας σταλίτσα το αγάπησε,
αφενός γιατί είχε τις κινούμενες εικόνες, και αφετέρου γιατί περιείχε ζωάκια για τα οποία καθημερινά τραγουδάμε, και λέμε παραμύθια (γουρουνάκια, αγελαδίτσες, προβατάκια κτλ).  Απλά λόγια, μεγάλες και εντυπωσιακές εικόνες που μαγνητίζουν τον αναγνώστη 



ανακαλύψτε όλη τη σειρά στις εκδόσεις Μεταίχμιο










Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου