Η δική τους ιστορία - Εκδόσεις Χάρτινη πόλη

            
             Η Δική τους Ιστορία - 50 Γυναίκες και Κορίτσια που Συγκλόνισαν τον Κόσμο



Κάθε σπουδαίο όνειρο γεννιέται από κάποιον που τολμά να ονειρεύεται. Να θυμάσαι ότι έχεις μέσα σου τη δύναμη , την υπομονή, και το πάθος, να φτάσεις ως τα αστέρια και να αλλάξεις τον κόσμο.

Ήρθε η ώρα  να μιλήσουμε για ένα παρελθόν και ένα παρόν που δεν είναι αντρική υπόθεση αλλά γυναικεία να μιλήσουμε για τη δική τους ιστορία.

Η ιστορία 50 απίστευτων γυναικών και κοριτσιών που αντιμετώπισαν με γενναιότητα τις προκλήσεις, ξεπέρασαν δυσκολίες και κινδύνους, και ρίσκαραν ακόμα και τις ζωές τους προκειμένου να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Γενναίες ηγέτιδες, ταλαντούχες καλλιτέχνιδες, ευγενικές θεραπεύτριες και αφοσιωμένες δασκάλες . Θα σας μαγέψουν, θα σας διασκεδάσουν και θα σας εμπνεύσουν με τις πράξεις τους.





Ηρωίδες, βασίλισσες, εταίρες, ποιήτριες - πενήντα ξεχωριστές γυναίκες που έζησαν ζωή σα μυθιστόρημα. Διαβάστε τις συναρπαστικές τους ιστορίες, περιπλανηθείτε από την μεσαιωνική Ιαπωνία και την Αναγέννηση μέχρι το Παρίσι του μεσοπομλέμου και το Χόλυγουντ, γνωρίστε από κοντά την Ελισαβετ Α, Φρίντα Κάλο, Μαρί Κιουρί, Χάνα Σενες, Αννα Φρανκ, 




ανακαλύψτε το στις Εκδόσεις Χάρτινη πόλη




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου