Το παιδί μου είναι διαφορετικό. Πώς να το βοηθήσω - εκδόσεις Μεταίχμιο


Το μυαλό του παιδιού σου είναι συνεχώς σε εγρήγορση που το παρασύρει σε μόνιμη υπερδιέγερση τόσο σωματική όσο και πνευματική. Είναι διαρκώς σε κίνηση παρορμητικό σαν ανεμοστρόβιλος που σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του. Επίσης μιλάει συνεχώς, ασταμάτητα.
 Ενδιαφέρεται για τα πάντα και πολύ λογικό να μιλάει για τα πάντα.  Η υπερβολική ενέργεια του παιδιού προκαλεί έκρηξη συναισθημάτων. Η θλίψη γίνεται κατάθλιψη. Ο θυμός του το μεταμορφώνει σε σούπερ ήρωα τόσο στο σώμα όσο και στο μυαλό. Το ότι το παιδί σου είναι διαφορετικό θα λέγαμε ότι είναι εκτός πλαισίου, σημαίνει ότι το βάζουμε ταμπέλες και εμείς οι γονείς αποσυντονιζόμαστε και δεν ξέρουμε πως να αντιδράσουμε με τη παράξενη συμπεριφορά του.

Αυτό το βιβλίο έχει στόχο να σας καθοδηγήσει ώστε να κατανοήσετε και να ενισχύσετε το διαφορετικό παιδί σας. Θα βρείτε κάποια κλειδιά και μπορείτε να βοηθήσετε να αναπτύξετε τις δυνάμεις του και να αποκαλύψει τις ικανότητες του.



Στο βιβλίο θα μπορέσετε να κατανοήσετε τις διαταραχές της μάθησης,  τη διαταραχή ελλειμματικής προσοχής με ή χωρίς υπερκινητικότητα την υψηλή νοητική ικανότητα.
Θα μπορέσετε να καθοδηγήσετε το παιδί σας ώστε να εξελιχθεί διανοητικά σωματικά
Βοηθήστε το παιδί σας να κατανοήσει τη διαφορετικότητα και να τη μεταμορφώσει σε δύναμη.




                      Αναζητήστε το βιβλίο  στις εκδόσεις Μεταίχμιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου