Η πιο μεγάλη αγκαλιά - εκδόσεις Μεταίχμιο




Θέλω να με πάρεις αγκαλιά.. Αγκαλιά.. Ξέρεις.. Είναι αυτό που τυλίγεις τα χέρια σου γύρω από το σώμα μου.. Αλλά κρατάς την ψυχή μου». Υπάρχει ένα μέρος όπου η στεναχώρια, ο θυμός, ο φόβος, ο πόνος, η μοναξιά και η ανασφάλεια δεν έχουν θέση.. Εκεί θα βρείς την αγάπη, την ελπίδα, την αποδοχή και την ασφάλεια.. Μοναδικά συναισθήματα που ρέουν σε διπλή κατεύθυνση. Αυτό το μέρος ονομάζεται Αγκαλιά..


Η αγκαλιά είναι ότι πιο σημαντικό μπορεί να παρέχει ένας άνθρωπος στον άλλο χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει η να χάσει τίποτα.. Αντιθέτως θα κερδίσει.. Η απόδειξη συνύπαρξης είναι ανεκτίμητης αξίας. Υπάρχουν μερικές στιγμές που η κίνηση αυτή είναι απαραίτητη για να συμπληρωθεί ένα αληθινό συναίσθημα. Είναι μορφή εκδήλωσης θαυμασμού, κατανόησης, αγάπης, έρωτα. Τις περισσότερες φορές διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα, τα οποία όμως είναι ικανά να διώξουν κάθε ίχνος αρνητικού συναισθήματος. Δείχνει με τον πιο πηγαίο τρόπο αυτά που συνειδητά η ασυνείδητα θέλουμε να εκφράσουμε..


Η αγκαλιά απαλύνει τις πληγές, όχι μόνο του σώματος, αλλά και της ψυχής μας. Μας συντροφεύει στις επιτυχίες μας και στις αποτυχίες μας.

Ο φίλος μας ο σκαντζόχοιρος  ονειρευόταν τη χελώνα 🐢🐢 πέρασε παρέα με πολλά ζωάκια όμως σαν την αγκαλιά της χελώνας 🐢🐢 δεν έχει. 
Ο σκαντζόχοιρος περίμενε πως και πως να τη ξανά δει τίποτα δεν ήταν ίδιο χώρίς αυτή.
Μερικές αγκαλιές αξίζουν την  Αναμονή




 Το βιβλίο θα το βρείτε στις εκδόσεις Μεταίχμιο και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου