Ψάξε και βρες με τον μαγικό φακό - Εκδόσεις Μεταίχμιο

 Μια νέα σειρά βιβλίων με μαγικό φακό, αλλά και με πολλές, απίθανες πληροφορίες ήρθαν στα χέρια μας. Εκ πρώτης όψεως αυτή η εικονογραφήση σε μαγεύει. 

Πριν 2.5 χρόνια περίπου είχα δείξει κάτι παρόμοιο πάλι από τις εκδόσεις Μεταίχμιο   αλλά για πολύ μικρή ηλικία. Εννοώ το παραμύθι είχε ένα φακό και μέσα σου ζητούσε να βρεις και να ανακαλύψεις κρυμμένα πράγματα και αντικείμενα. Αυτή τη φορά τα νέα βιβλία που κυκλοφορήσαν δεν είναι για τόσο μικρή ηλικία αλλά για παιδιά νηπιακής ηλικίας 



Το παιδί βάζει τον «μαγικό» φακό ανάμεσα στις σελίδες και «φωτίζει» τις εικόνες για να βρει όλα τα ζωάκια. Μαθαίνει πληροφορίες τι γίνεται με τους δεινοσαύρους και με τους καρχαρίες πότε εμφανίστηκαν, σε τι χρονικές περιόδους; πως εξαφανίστηκαν; Οι σκελετοί τους που διατηρήθηκαν και που βρέθηκαν μετά από εκατομμύρια  χρόνιά; 


Ανακάλυψε πάνω από 200 απίθανες πληροφορίες!

Άνοιξε τα παραθυράκια, παρατήρησε τις εικόνες και χρησιμοποίησε τον μαγικό φακό για να βρεις εκπληκτικούς δεινόσαυρους και να ανακαλύψεις ένα σωρό συναρπαστικά πράγματα.
Το βιβλίο είναι μεικτού περιεχομένου ,  εκπαιδευτικού και διασκεδαστικού, γιατί μέσα από το παιχνίδι έρχεται και η μάθηση. 

Αναζητήστε τα και τα δύο βιβλία στις εκδόσεις Μεταίχμιο

Ηλικίες άνω των 5

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου