Θέλω να Κοιμόμαστε για Πάντα Αγκαλιά - Έφη Αργυροπούλου

Από τις εκδόσεις Ιβίσκος, κυκλοφορεί το δεύτερο βιβλίο της, Έφης Αργυροπούλου  με τίτλο «Θέλω να κοιμόμαστε για πάντα αγκαλιά».

Ο ήρωας μας,  ο Ορφέας θέλει να κοιμάται συνέχεια με την μαμά του, όμως αυτό δεν είναι εφικτό

 Η συγκοίμηση προκαλεί σωματική και ψυχική κόπωση στους γονείς, επηρεάζει τη σεξουαλική τους ζωή, ενώ από την άλλη πλευρά, με ενθαρρυντικά λόγια η μαμά του Ορφέα προσπαθεί να καθησυχάσει τις ανασφάλειές του. 


 Το "Θέλω να κοιμόμαστε για πάντα αγκαλιά" είναι ένα γλυκό παραμύθι που πραγματεύεται τον παιδικό ύπνο,. Το πόσο ωφέλιμο είναι για το ίδιο το παιδί αλλά και για όλη την οικογένεια να κοιμάται στο κρεβάτι του, και έχει σκοπό να σας μάθει γιατί ο βραδινός ύπνος είναι πολύτιμος για όλη την οικογένεια

Γραμμένο από μια μαμά που βίωσε και η ίδια αυτήν την πραγματικότητα!


Περιλαμβάνει ένα υπέροχο μελωδικό νανούρισμα για να κοιμούνται πιο γαλήνια τα παιδιά, συμβουλές από ψυχολόγο και τα βιωματικά tips της συγγραφέα για τον παιδικό ύπνο.



Περίληψη: O Ορφέας είναι ένα γλυκό παιδάκι που θέλει να κοιμάται με τους γονείς του, δε θέλει να τους αποχωρίζεται ποτέ.

Σας θυμίζει κάτι παιδάκια μου όμορφα;

Μήπως και εσείς θέλετε να κοιμάστε με τη μαμά και τον μπαμπά το βράδυ;

Το παραμύθι «Θέλω να κοιμόμαστε για πάντα αγκαλιά» έχει σκοπό να σας μάθει γιατί ο βραδινός ύπνος είναι πολύτιμος για όλη την οικογένεια και γιατί είναι καλύτερο να κοιμάστε στο κρεβατάκι σας!


Τίτλος: Θέλω να κοιμόμαστε για πάντα αγκαλιά

Συγγραφέας: Έφη Αργυροπούλου

Εικονογράφος: Ευτυχία Στυλιανέα

Εκδόσεις: Ιβίσκος 

Ηλικίες άνω των 3 ετών



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου