Παζλ - στρουμφο-μπερδέματα 100 κομμάτια - Χάρτινη πόλη



Όταν σκεφτόμαστε τα παζλ, συνήθως σκεφτόμαστε ένα χόμπι, έναν τρόπο να περνάμε την ώρα μας και να χαλαρώνουμε.

Η αλήθεια είναι ότι, εκτός από το να διασκεδάζετε για λίγο, τα παζλ έχουν επίσης πολλά οφέλη για την υγεία. Από το να βοηθούν τα παιδιά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, μέσω της βελτίωσης της μνήμης και της διάθεσής σας, μέχρι την πρόληψη σοβαρών ασθενειών στους ηλικιωμένους.

Πάμε όμως να δούμε γιατί κάνουν καλό σε μικρούς και μεγάλους.

 Διανοητική άσκηση

Το να φτιάχνετε παζλ μπορεί να θεωρηθεί μια ολοκληρωμένη άσκηση του εγκεφάλου, αφού γυμνάζει τόσο τη δεξιά όσο και την αριστερή πλευρά. Η δεξιά είναι υπεύθυνη για τη δημιουργικότητα, τα συναισθήματα και τη διαισθητική σκέψη, ενώ η αριστερή είναι η λογική, αντικειμενική και μεθοδική πλευρά.

Όταν φτιάχνετε ένα παζλ και οι δύο πλευρές πρέπει να επικοινωνούν και να συνεργάζονται, αυξάνοντας τη γνωστική λειτουργία


Προσοχή στη λεπτομέρεια

Όταν λύνουμε ένα παζλ, ειδικά αν τα κομμάτια είναι πολύ παρόμοια, είναι ζωτικής σημασίας να δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες. Πρέπει να εκπαιδεύσετε τα μάτια σας να βρίσκουν τις μικρές διαφορές στα χρώματα ή τα σχήματα που θα σας βοηθήσουν να συμπληρώσετε την εικόνα. Η ικανότητα σύλληψης μικρών λεπτομερειών μπορεί να μας βοηθήσει σε όλες τις πτυχές της ζωής μας, ειδικά στην εργασία. Όταν είμαστε πιο λεπτομερείς και ακριβείς, η ποιότητα της εργασίας μας βελτιώνεται. Οσο περισσότερα δε είναι τα κομμάτια του παζλ τόσο το καλύτερο!



to τελευταίο απόκτημα είναι το παζλ στρουμφομπερδέματα 100 τεμαχίων 

που τα Κομμάτια έχουν  διαφορετικό σχήμα το καθένα και με τέλεια εφαρμογή

είναι  Ανθεκτικά κομμάτια που δεν τσακίζουν και φυσικά είναι  Κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμο υλικό



τα παιδιά μέσα σε 20 λεπτά το έφτιαξαν. 


είναι μια καλή πρόταση για δώρο για τα Χριστούγεννα
 
θα το ευχαριστηθούν



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου