Λιονταρίνα μπαλαρίνα-Στέλιος Κρητικός-Χάρτινη Πόλη


"Τα παιδιά μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, αρκεί να πιστέψουν στον εαυτό τους"



Μια φορά ζούσε μια όμορφη μπαλαρίνα και όταν την ρωτούσαν το όνομα της πάντα έλεγε το όνομα της και το επάγγελμα μαζί λιονταρίνα Μπαλαρίνα.


Αγαπούσε τόσο πολύ το χορό που αποφάσισε να γραφτεί σε μια σχολή χορού, όμως η δασκάλα ήταν αυστηρή και απαιτητική στα μαθήματα . Την πίεζε τόσο πολύ που την αποθάρρυνε την λιονταρίνα και την μάλωνε συνεχώς επειδή δεν έκανε σωστά τις στροφές, ώσπου κουράστηκε Και αποφάσισε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει αφού δεν είχε την σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη από την δασκάλα της.



Απογοητευόμενη και με τραυματισμένη ψυχή απομακρύνθηκε από όλους και από όλα. Δεν ήθελε να δει κανέναν, ώσπου ήρθε η οικογένεια και οι φίλοι της και την ενθάρρυναν ότι πρέπει να συνεχίσει αυτό που ονειρεύεται και που αγαπά πολύ, απλά κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο και διαφορετικό χρόνο για να μάθουν.

Πως θα καταφέρει η μπαλαρίνα, τελικά ποιον είχε δίπλα της για υποστήριξη;



τι χρειάζεται ένα παιδί για να δείξει το ταλέντο του;

αγάπη και υπομονή και άτομα που να είναι διπλά τους να τον υποστηρίζουν σωστά .

άτομα που πραγματικά μας αγαπάνε κα θέλουν το καλό μας.

θα μας υποστηρίξουν κα σε κάθε αποτυχία θα είναι δίπλα μας να μας σηκώσουν .

τα παιδιά μπορούν να τα καταφέρουν αρκεί να πιστέψουν στον εαυτό του και να έχουν ανθρώπους δίπλα τους με υπομονή και επιμονή


 Το κάθε παιδί είναι μοναδικό!

Το κάνουμε να το νιώσει;
Το κάθε παιδί θέλει τον τρόπο του!
Το κάνουμε να το αντιληφθεί;
Το κάθε παιδί θέλει τον χρόνο του!
Του τον δίνουμε;
Τόσο απλά ερωτήματα που δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα.

Η Ρίνα, είναι μια μικρή λιονταρίνα που έχει ένα μεγάλο όνειρο: Θέλει να γίνει μπαλαρίνα. Γεμάτη ενθουσιασμό γράφεται σε μία σχολή χορού. Όμως, τα μαθήματα είναι απαιτητικά και η δασκάλα αυστηρή. Θα καταφέρει η Ρίνα να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα;

Μια τρυφερή ιστορία που δείχνει πόσο σημαντική είναι η ενθάρρυνση και η σωστή καθοδήγηση από γονείς και δασκάλους, ώστε τα παιδιά να μάθουν ότι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, αρκεί να πιστέψουν στον εαυτό τους.



ένα όμορφο βιβλίο από τον Ηθοποιό Στέλιο Κριτικό

θα το βρείτε στις εκδόσεις Χάρτινη πόλη



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου