Οι πρώτες μου 💯 λέξεις στη πόλη


Το μωρό μας ξεκίνησα να την αγοράζω βιβλία που είναι για την ηλικία της και που έχουν σχέση με αντικείμενα και γενικά πράγματα που βλέπει και στην καθημερινότητα της. 

Το βιβλίο οι πρώτες μου λέξεις στη πόλη  είναι γεμάτο λεξούλες και πολύχρωμες εικόνες, θα βοηθήσει το παιδί σας να μάθει τις πρώτες του λέξεις και να αρχίσει να αναγνωρίζει τα αντικείμενα στα οποία αντιστοιχούν. Βοηθήστε το να τις προφέρει δυνατά και να εντοπίσει τις εικονίτσες!
Με αυτή την όµορφη εικονογράφηση  το παιδάκι σας θα µάθει να αναγνωρίζει µε διασκεδαστικό τρόπο λεξούλες και αντικείµενα που βλέπει γύρω του. Οι χώροι ενός σπιτιού, το σχολείο, το πάρκο, η παραλία, η πόλη, το μουσείο:
ο κόσμος μας είναι γεμάτος πρόσωπα και αντικείμενα, τα οποία μπορούμε να δούμε, να γνωρίσουμε και να ονομάσουμε! Ανακαλύψτε μέσα σε αυτό το εικονογραφημένο βιβλίο πάνω από 100 πρώτες λεξούλες, χωρισμένες ανά θεματική κατηγορία, και βοηθήστε το παιδί να εξερευνήσει τον κόσμο γύρω του και να εμπλουτίσει το λεξιλόγιό του.


Ένα όμορφο βιβλίο για την πόλη, για να πλουτίσουν τα μικρά παιδιά το λεξιλόγιό τους.

Περισσότερες από 100 λέξεις, που παρουσιάζονται μέσα από τις ενότητες: Στον δρόμο, στον σταθμό, στον ζωολογικό κήπο, στο σουπερμάρκετ, στο μουσείο, στην πισίνα, στο εστιατόριο.

Με ευχάριστη εικονογράφηση και παραθυράκια.


θα το βρείτε στις   εκδόσεις Μεταίχμιο


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου