Αγρόκτημα Αγγίζω και παίζω/Εκδόσεις Ψυχογιός

 Τα παζλ τα αγαπώ από μικρή και προσπαθώ να περάσω αυτή την αγάπη που έχω και στα παιδιά μου.  Οι εκδόσεις Ψυχογιός τελευταία έχουν ανεβάσει πολύ τον πήχη ψηλά σε ότι αφορά το εκπαιδευτικό κομμάτι. Τα παζλ δεν είναι το απλό παιχνίδι που συναρμολογείς μόνο.   Το τελευταίο απόκτημα μας, Αγρόκτημα Αγγίζω και παίζω είναι τρισδιάστατο με διαφορετική επιφάνεια, η κάθε παράσταση για να μπορεί ένα μικρό χεράκι να έρθει σε επαφή με πολλά πράγματα.



H επίλυση παζλ σε τακτική βάση έχει πολλά εκπαιδευτικά οφέλη και εξασκούν τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Από τον πρώτο μου γιο που ξεκίνησα και τώρα στο δεύτερο γιο ψάχνω τα κατάλληλα παζλ ανάλογα με την ηλικία που ανταποκρίνονται. Τα παζλ ειδικά καλλιεργούν την συγκέντρωση και αφοσίωση στο στόχο, τη ψυχική αντοχή, την υπομονή, την παρατηρητικότητα και τους λογικούς συνειρμούς.
Αναλόγως την ηλικία υπάρχουν και τα ανάλογα κομμάτια, γιατί με αυτό τον τρόπο σε βάζει στη διαδικασία να σκεφτείς αλλά όχι να αγχωθείς. Το παζλ είναι ένα πνευματικό παιχνίδι για χαλάρωση και όχι να πιεστεί ς περισσότερο



Σε αυτό το κουτί θα βρείτε ένα βιβλιαράκι με εικόνες από τη ζωή στο αγρόκτημα και 5 παζλ τεσσάρων κομματιών με σχήματα ζώων και ενός τρακτέρ, όλα με ανάγλυφα σημεία, ιδανικά για τα χεράκια των μικρών παιδιών. Μας αρέσει, γιατί η ποιότητα τους είναι πολύ Καλή. Σκληρόδετα παζλ , και η τεχνική τους βελτιώνεται συνεχώς . Γι αυτό προτείνω τις εκδόσεις Ψυχογιός για τα συγκεκριμένα παζλ γιατί βελτιώνονται συνεχώς.

    Τα παζλ πάντως έχουν πολλά οφέλη τα λίγά που έχω ζήσει με την εμπειρία μου μέσα από παιδιά είναι ότι
    Αυξάνει τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων.
    Αναπτύσσει τις ικανότητες διαχείρισης έργου.
    Προσφέρει γαλήνη και ηρεμία.
    Ενισχύει τις ικανότητες αυτοδιαχείρισης και συγκέντρωσης.
    Αυξάνει τις οπτικές δεξιότητες και την παρατήρηση.
    Αναπτύσσει τις γνωστικές ικανότητες.
    Κοινωνικοποιεί.
    Καλλιεργεί τη συνεργασία.
  • Επεκτείνει τη δημιουργικότητα.


Θα τα βρείτε στις εκδόσεις Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου