Είμαι 5 και πάω διακοπές - Κατερίνα Χριστόγερου

Είμαι 5 και πάω διακοπές  εκδόσεις Μεταίχμιο 



Η ηλικία των 5 είναι κατάλληλη για να ασχοληθεί το παιδί με δραστηριότητες που θα το βοηθήσουν να αναπτύξει τις πνευματικές του ικανότητες, να καλλιεργήσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του και θα το προετοιμάσουν για την ομαλή ένταξη του στο δημοτικό σχολείο 

Οι δραστηριότητες που προτείνονται στις σελίδες του βιβλίου είναι ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά της ηλικίας των 5 και συμβάλουν στην ενίσχυση πολλαπλών δεξιοτήτων, όπως γλωσσικές και επικοινωνιακές   δεξιότητες, ακουστικές δεξιότητες λεπτή κινητικότητα δεξιότητες λογικής και κριτικής σκέψης.

Το βιβλίο θα το αγαπήσουν κάι συγκεκριμένα μέσα στο βιβλίο θα βρουν τα παιδιά χρώματα , σχήματα μεγέθη γράμματα και αριθμούς.
Θα εντοπίσουν ομοιότητες και διαφορές ασκώντας την παρατηρητικότητα.

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν το 








Το βιβλίο περιλαμβάνει ευχάριστες καλοκαιρινές δραστηριότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των παιδιών 5-6 ετών και είναι κατάλληλες για τη δημιουργική απασχόλησή τους. Με τα προτεινόμενα φύλλα εργασίας επιτυγχάνονται, µε απλό και αβίαστο τρόπο, η ανάπτυξη δεξιοτήτων, η απόκτηση γνώσεων και η καλλιέργεια της φαντασίας και της δημιουργικότητας των µμικρών παιδιών.



Συγκεκριμένα, στις σελίδες του βιβλίου, τα παιδιά:

· παίζουν µε τα χρώματα, τα σχήματα, τα μεγέθη, τα γράμματα και τους αριθμούς (1-10),
· γράφουν και χρωματίζουν, βελτιώνοντας τις οπτικό-κινητικές τους δεξιότητες,
· αναπτύσσουν δεξιότητες προφορικού λόγου,
· εντοπίζουν ομοιότητες και διαφορές, ασκώντας την παρατηρητικότητα και τη συγκέντρωσή τους,
· έρχονται σε επαφή µε στοιχεία του κόσμου που τα περιβάλλει, µε έμφαση σε τομείς όπως η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και η υγεία.





τώρα το καλοκαίρι δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να ασχοληθούν με κάποιο βιβλίο δραστηριοτήτων
θα το αγαπήσουν



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου