Διαβάζοντας και αγγίζοντας τρία μικρά γουρουνάκια

Όσες είστε μέλλουσες μανούλες ή έχετε βρεφάκια η καλύτερη παρακαταθήκη για την πρώτη επαφή με τον εξωτερικό κόσμο είναι αυτά τα μικρά παραμυθάκια. Αυτή η αίσθηση του να αγγίζουν τους αρέσουν πολύ. 

Tα τρία γουρουνάκια ήρθαν για να μείνουν στην βιβλιοθήκη μας Τα αγαπάμε γιατί είναι από τα πρώτα μας παραμύθια. Ξεκινήσαμε το διάβασμα, τα αγαπημένα μας 3 μικρά γουρουνάκια ήταν εκεί και μας περίμεναν να μπούνε μέσα στο σπίτι μας και να μας ''αναστατώσουν''.

Ξέρετε τι αγαπήσαμε σε αυτά το βιβλίο . Οι μικρές ιστορίες με τα μεγάλα γράμματά την έντονη εικονογράφηση αλλά και την δυνατότητα που μας έδωσε να μπορέσουμε να αγγίξουμε ορισμένα πράγματα μέσα στο παραμύθι, όπως τα άχυρα και τα τούβλα. Μπορεί να μην ήταν ακριβώς όπως είναι στη πραγματικότητα, αλλά ήθελα να εξηγήσω ότι το άχυρο είναι πολύ μαλακό και γι αυτό ο λύκος κατάφερε να το γκρεμίσει, ενώ το τούβλο η υφή του ήταν άγρια και για αυτό δυσκολεύτηκε


 Σε κάθε σελίδα είχε κάτι να αγγίξουμε. Του εξήγησα όσο μπορούσα την υφή.
Από εκεί και μετά το αγαπήσαμε γιατί είναι μικρο σκληρό και χωράει στην τσάντα μου, ώστε να το πάρουμε μαζί μας όταν βγούμε μια βόλτα.

Ανακαλύψτε και αγγίξτε τα Τρία Μικρά Γουρουνάκια.
Διαβάστε την ιστορία μαζί με τα παιδιά σας
και διασκεδάστε με τους αγαπημένους τους ήρωες
ανοίγοντας αυτό το βιβλίο ξανά και ξανά!

Θα το βρείτε στις εκδόσεις Διόπτρα

Εμείς τα λατρέψαμε και τα ευχαριστηθήκαμε και πλέον κάθε βράδυ τα διαβάζουμε. Και εσείς μπορείτε να τα βρείτε στις εκδόσεις Διόπτρα,



Η σειρά άγγιξε τα παραμύθια θα τα βρείτε στις εκδόσεις Διόπτρα και υπάρχει μεγάλη πληθώρα τίτλων

Η Κοκκινοσκουφίτσα

Τα τρία μικρά γουρουνάκια

Η Σταχτοπούτα


Η Χιονάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου