Χρωματίζω και ανακαλύπτω βιβλία δραστηριοτήτων από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Τα σχολεία άνοιξαν και πολλοί γονείς ψάχνουν  κάτι για να απασχολούν τα παιδιά τους τα απογεύματα ή τα σαββατοκύριακα. Το μυαλό των παιδιών είναι σφουγγάρι οπότε ότι μάθουν σε αυτήν την ηλικία είναι πλεονέκτημα. Τα βιβλία δραστηριοτήτων είναι μια πολύ καλή λύση. 
Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν αρκετά νέα εκπαιδευτικά με πολλές σελίδες βιβλία δραστηριοτήτων από τις εκδόσεις Μεταίχμιο
το πρώτο είναι  Χρωματίζω και ανακαλύπτω: Μαγικές προσθέσεις

Μια πρωτότυπη σειρά βιβλίων που βοηθούν τα παιδιά να ασκήσουν τις οπτικοκινητικές, τις γλωσσικές και τις μαθηματικές τους δεξιότητες για να ανακαλύψουν τις κρυμμένες εικόνες.
Στο βιβλίο Μαγικές προσθέσεις το παιδί μαθαίνει να προσθέτει μονοψήφιους και διψήφιους αριθμούς με άθροισμα μέχρι το 100, να συγκρίνει αριθμούς, να διακρίνει τις μονάδες από τις δεκάδες και να κάνει προσθέσεις.




Ένα άλλο εξαίσιο βιβλίο που σίγουρα και αυτό θα σας φανεί ενδιαφέρον είναι το 

Χρωματίζω και ανακαλύπτω: Τα ζώα και τα μικρά τους



Μια πρωτότυπη σειρά βιβλίων που βοηθούν τα παιδιά να ασκήσουν τις οπτικοκινητικές, τις γλωσσικές και τις μαθηματικές τους δεξιότητες για να ανακαλύψουν τις κρυμμένες εικόνες.
Στο βιβλίο Τα ζώα και τα μικρά τους το παιδί μαθαίνει να μετράει μέχρι το 10, να αναγνωρίζει τα κεφαλαία και τα μικρά γράμματα, τα σχήματα, τα μοτίβα, να διακρίνει τις 5 αισθήσεις, τις εποχές, τα υλικά, τα φυτά από τα ζώα και τα αντικείμενα, να ταξινομεί τις τροφές, να ταυτίζει εύκολες λέξεις.

Γενικά τα βιβλία δραστηριοτήτων τα αγαπάμε πολύ. Γιατί ακονίζουν το μυαλό των παιδιών και μέσα από την διασκέδαση έρχεται και η μόρφωση και η εκπαίδευση. μέσα από τις χρωματιστές σελίδες έρχεται η δημιουργική απασχόληση. 

Τα συγκεκριμένα θα τα βρείτε στις εκδόσεις Μεταίχμιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου