«Διαστημικά Χοτ-Ντογκ» από τις εκδόσεις Διόπτρα

Τι θα έλεγες να κάνουμε μια παρουσίαση για λουκάνικα hot dog και λίγο κέτσαπ; Μια καλή πρόταση για τα μεγαλύτερα παιδιά  μπαίνοντας στην εφηβεία  είναι η λύση να διαβάσετε ένα βιβλίο γεμάτο εικόνες και μικρούς χιουμοριστικούς διαλόγους!
Η πρόταση λοιπόν, για όλους τους ανήλικους φίλους μας  είναι τα «Διαστημικά Χοτ-Ντογκ. Ο Κόσμο και η μεγάλη λουκανικοπαρέα». Μεταλλαγμένα σκουλήκια, ζόμπι-πειρατές και ένα τεράστιο λουκάνικο θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά σε όποια δεκαετία και αν βρίσκεσαι!
Μην νομίζετε και σε μένα μια χαρά ενθουσιάστηκα και το διάβασα όλο μόνη μου 
Ο Κόσμο και ο Χάμφρι, ταξιδεύουν συχνά στο διάστημα πολεμώντας εχθρούς που ούτε χωρά η φαντασία σου ενώ ποτέ δεν ξεχνάνε να ψήνουν τα πεντανόστικα, επικά, μεγαλειώδη χοτ ντογκς. 
Η μεγαλύτερη περιπέτεια ξεκινάει όταν μια πριγκίπισσα, πονηρή και μοχθηρή -ή μήπως και όχι;- λέει ψέμματα πως την απήγαγαν οι δύο ήρωες. Η μάχη με τους κακιασμένους εχθρούς μόλις ξεκινάει!
Ένα ασπρόμαυρο graphic novel γεμάτο αστείους διαλόγους του Max Brallier (σε απολαυστική μετάφραση του Αύγουστου Κορτώ!) και αυθάδικα strips της Rachel Maguire που θα ενθουσιάσει και θα διασκεδάσει κάθε μικρό αναγνώστη. Aν υποπτευθείτε, ότι σας ανοίγει λιγάκι την όρεξη, φροντίστε να βρίσκεστε κοντά σε μια πηγή γεμάτη ζουμερά λουκάνικα και αφράτα ψωμάκια! Ίσως και λίγη κέτσαπ να ήταν ακόμη καλύτερο...

περίληψη βιβλίου
ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ, ΚΥΒΕΡΝΉΤΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥ ΑΠΟ ΝΕΟΝ, ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΙΠΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ.
Μαζί με τον κολλητό του, τον Χάμφρι, ο Κόσμο περνάει τον καιρό του ταξιδεύοντας στο διάστημα, ψήνοντας Σούπερ Χοτ-Ντογκ επικών διαστάσεων και πολεμώντας με κάθε λογής τρελαμένο, εξωγήινο εχθρό.
Όταν η ημιμοχθηρή Πριγκίπισσα Μαχαίρω κάνει στα ψέματα ότι δήθεν την απήγαγαν και στρογγυλοκάθεται στο σκάφος τους, ο Κόσμο και ο Χάμφρι έρχονται αντιμέτωποι με έναν ολόκληρο στρατό από έξαλλους, υπερκακιασμένους τύπους που θέλουν να τους βγάλουν από τη μέση.
Αυτό όμως που οι τρεις φίλοι δεν πρέπει να ξεχάσουν ποτέ είναι ότι οφείλουν να προστατέψουν τον Γαλαξία από το ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΑΚΟ… οκέι, και να πουλήσουν μερικά χοτ-ντογκ στην πορεία!


αν θέλετε το παιδί σας από 8 και πάνω ηλικίας να περάσει κάποια απογεύματα όμορφα , διασκεδάζοντας το μυαλό του και γελώντας τότε προτιμήστε το συγκεκριμένο βιβλίο

Θα με θυμηθείτε

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου