Άτλαντας για παιδιά - Υπέροχος κόσμος

Καλοκαιράκι.
Ζέστη.
Τα σχολεία είναι κλειστά
Τα μπάνια στη θάλασσα και οι βουτιές πολλές αλλά έχει κάποιες μέρες που ο καιρός, μας τα χαλάει και δεν μας αφήνει να κουνηθούμε από το σπίτι καλοκαιριάτικα.
Έτσι αρχίζουν τα βαριέμαι μαμά έλα να διαβάσουμε ένα βιβλίο
και κάπως έτσι το βαριέμαι γίνεται ενδιαφέρον για τον 5 χρόνο γιο μου.





Οι εκδόσεις Διόπτρα μόλις εξέδωσαν 4 νέα βιβλία γνώσεων, που, εγγυημένα, θα κερδίσουν το ενδιαφέρον των μικρών μαθητών που απολαμβάνουν την καλοκαιρινή τους άδεια. Γιατί; Διότι τα βιβλία είναι γραμμένα ξεκάθαρα, είναι γεμάτα με ενδιαφέρουσες πληροφορίες και περιέχουν ζωντανές εικόνες. 
Εμείς αποκτήσαμε ένα αλλά είναι τόσο ενδιαφέρον το βιβλίο που σίγουρα θα αποκτήσω και τα υπόλοιπα

Άτλαντας για παιδιά – Υπέροχος κόσμος

Όπως προείπαμε, κάθε παιδί μέσα του κρύβει έναν μικρό εξερευνητή και κάθε μικρός εξερευνητής θα ανακαλύψει στις σελίδες αυτού του άτλαντα όλα όσα θέλει να γνωρίζει για τον κόσμο μας και θα ταξιδέψει από το ψηλότερο βουνό ως τον βαθύτερο ωκεανό, από τους παγωμένους πόλους ως τις καυτές ερήμους, από τον βορρά ως τον νότο και από την ανατολή ως τη δύση…

Προσοχή, θα τους ανοίξει την όρεξη για ταξίδια και μάλιστα σε μέρη εξωτικά και μακρινά και που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα επισκεφτείτε ποτέ, όπως το Τιμπουκτού ή την Ανταρκτική! Αν καταφέρετε να πάτε, πάρτε μας κι εμάς μαζί, μιας και σας δώσαμε την ιδέα!

Μια πρόταση μου! Διαβάστε τα μαζί τους! Έτσι θα μπορέσετε να τους λύσετε επιπλέον απορίες, αλλά και να θυμηθείτε/ μάθετε πολλά και εσείς! Καλές αναγνώσεις!

Δείτε και άλλα παιδικά βιβλία από τις εκδόσεις Διόπτρα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου