Τζερόνιμο.... και ξερό ψωμί ακόμη και το καλοκαίρι



56. ΓΕΝΕΘΛΙΑ... ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΟ!

57. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΣΗΜΕΝΙΩΝ ΠΑΓΟΠΕΔΙΛΩΝ





Κάθε φορά η κάθε ιστορία μοναδική και ξεκαρδιστική. Ο Τζερόνιμο ξέρει να κερδίζει τους αναγνώστες του.

Ξέρει πως θα τους καθιερώσει και θα γίνουν μόνιμοι και σταθεροί. Μας έχει πάρει το μυαλό ο φίλος μας ο Τζερόνιμο με τις αστείες ιστορίες του. Ιστορίες καλογραμμένες που   είναι εξίσου όμορφες και ωραίες   όπως και τα άλλα βιβλία από την σειρά ξεκαρδιστικές ιστορίες.  Ο Τζερόνιμο αγαπάει ιδιαίτερα τη δουλειά του, τον ανιψιό του τον Βενιαμίν, τους φίλους του και το χρυσόψαρό του. Χωρίς να το θέλει, μπλέκει συνεχώς στις πιο απίθανες περιπέτειες.


Ο Τζερόνιμο Στίλτον είναι ένας ποντικός που γεννήθηκε στην Ποντικούπολη της Ποντικονήσου, ένα παράξενο νησί που µοιάζει µε µισοφαγωµένο κομμάτι τυρί και βρίσκεται στο Νότιο Τρωκτικό Ωκεανό. Σπούδασε Ποντικολογία και Φιλολογία των Τρωκτικών καθώς και Συγκριτική Αρχαιοποντικολογία. Διευθύνει την Ηχώ των Τρωκτικών, την πιο επιτυχημένη εφημερίδα της Ποντικονήσου. Είναι επίσης συγγραφέας: 




56. ΓΕΝΕΘΛΙΑ... ΜΕ ΜΥΣΤΗΡΙΟ!
«Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου και ετοιμάζομαι να τα γιορτάσω με όλη μου την οικογένεια… Όμως κάτι παράξενο συμβαίνει στην Ποντικούπολη: κυκλοφορούν πλαστά χαρτονομίσματα… Απ’ ό,τι φαίνεται, έχει βάλει το χεράκι του ο Δόκτωρ Παραχαράκτης. Ποιος είναι όμως αυτός;»




57. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΣΗΜΕΝΙΩΝ ΠΑΓΟΠΕΔΙΛΩΝ

«Στην Ποντικούπολη όλοι αγαπούν το πατινάζ στον πάγο. Σε λίγες μέρες μάλιστα θα έχουμε τον τελικό του πιο ξακουστού πρωταθλήματος καλλιτεχνικού πατινάζ. Φέτος όμως θα αναγκαστώ να διαγωνιστώ κι εγώ. Μόνο που δεν ξέρω να πατινάρω! Με περιμένει άλλη μία τρομερή περιπέτεια… Σκουίτ!»


Κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Κέδρος



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου