Διαβάσαμε τους τρεις σωματοφύλακες


Για την αγάπη τoυ Βασίλη μου στα βιβλία σας έχω μιλήσει πολλές φορές! Είναι μόλις 5 ετών και έχει σχεδόν τα ίδια βιβλία με εμένα που είμαι δηλωμένη βιβλιοφάγος! Μακάρι να συνεχίσει έτσι.



Οι τρεις σωματοφύλακες είναι ένα απ τα πιο εντυπωσιακά κ δημοφιλή μυθιστορήματα.Είναι ένα κλασικό διαχρονικό βιβλίο που αξίζει όλοι να έχουμε στη βιβλιοθήκη μας



Μιλα για την επιθυμία του νεαρού ντ Αρτανιαν να γίνει σωματοφύλακας του βασιλιά της Γαλλίας.Μέσα από διάφορες περιπέτειες καταφέρνει να εκπληρώσει το όνειρο του κ να πολεμήσει μαζί με τους εγκάρδιους φίλους του κ σωματοφύλακες του βασιλιά Αθω,Αραμη κ Πορθο


Πολλοί αναγνώστες το έχουν διαβάσει κ εξακολουθεί να προκαλεί συγκίνηση



Σας το συνιστούμε κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός


η περίληψη του βιβλίου

Όνειρο του Ντ' Αρτανιάν είναι να γίνει σωματοφύλακας, δηλαδή μέλος του επίλεκτου σώματος πολεμιστών του βασιλιά της Γαλλίας. Δεν μπορεί να φανταστεί, όμως,ότι μια μέρα θα πολεμήσει στο πλευρό του Πόρθου, του Άθω και του Άραμη, των πιο διάσημων σωματοφυλάκων. Κι αυτή είναι μόνο η αρχή της περιπέτειάς του σε τούτη τη διασκευή της κλασικής ιπποτικής ιστορίας.  


Το βιβλίο Οι Τρεις Σωματοφύλακες ανήκει στη σειρά «Κλασικά Αγαπηµένα» των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ,που περιλαμβάνει διαχρονικές ιστορίες, γραμμένες με απλό και κατανοητό τρόπο, και με εντυπωσιακή εικονογράφηση που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών αναγνωστών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου