Οι πρώτοι μου θησαυροί - ο κόσμος μου



Οι πρώτοι μου θησαυροί  - Ο κόσμος μου Εκδόσεις Ψυχογιός


Η μπέμπα μας περίπου 13 μηνών  τα λάτρεψε τα μικρά βιβλία. Εύκολα να τα πιάνει στα χεράκια της . Ωραία χρώματα. Ανοίγεις το κουτί και βρίσκεις μέσα 6 βιβλιαράκια με λέξεις και έννοιες όπως από την καθημερινότητα μας. Οι ενότητες που θα βρεις μέσα είναι αντικείμενα οχήματα χρώματα αριθμοί 

Πάρτε αγκαλιά το μικρό σας, ανοίξτε αυτό το όμορφο κουτί και ανακαλύψτε 6 βιβλιαράκια με βασικές έννοιες και αντικείμενα από τον κόσμο του μωρού. Γνωρίστε, μέσα από υπέροχες εικόνες, τις έννοιες των χρωμάτων, των αντιθέτων και των αριθμών, καθώς και πολλά οχήματα και καθημερινά αντικείμενα. Ένας θησαυρός, για να μοιραστείτε με το μωρό σας!


Μπορείτε να το κάνετε δώρο στο εγγόνι σας στο βαφτιστήρι σας και να το δουλέψετε μαζί. Δεν είναι ένα απλό παραμύθι. Είναι ένα χρήσιμος οδηγός που στις πρώτες εικόνες του μωρού σας θα σας φανεί πολύ χρήσιμο.
Μπορείτε με τις σκληρόδετες εικόνες το  μωρό να εξερευνάει και να βλέπει τα χρώματα. Δουλεύει τη λεπτή κινητικότητα και μαθαίνει να γυρνάει τις μικρές σελίδες στα μικρά βιβλία.
Έχει πολλές χρησιμότητες. 


Aναζητήστε το στις εκδόσεις Ψυχογιός



Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου