Εντάξει λέμε: Εκδόσεις Παπαδόπουλος


Εντάξει, λέμε!

ΧΙΟΝΙΣΕ!


Ο Πάπιος είναι κατενθουσιασμένος και δεν βλέπει την ώρα να βγει έξω και να χαρεί το χιόνι παρέα με τον καλύτερο φίλο του, τον Αρκούδο. Ο Αρκούδος, από την άλλη, δεν θέλει να το κουνήσει ρούπι από την μπανιέρα και το ζεστό σπιτάκι του. Ποιος μπορεί να αντισταθεί όμως στον ασυγκράτητο Πάπιο και στα παιχνίδια του στο χιόνι;  Ιστορία με ένα ακαταμάχητο δίδυμο πρωταγωνιστών με τους οποίους μπορούν να ταυτιστούν τα παιδιά.

Αφήγηση με πολύ χιούμορ που προβάλλει την αξία της φιλίας.
Οι ήρωες της ιστορίας έχουν πάντα ζωγραφισμένα τα συναισθήματά τους στο πρόσωπο, ευνοώντας με αυτόν τον τρόπο τη συναισθηματική έκφραση των μικρών παιδιών.
Ζωηρή εικονογράφηση με ποικιλία φόντων, χρωμάτων και σκηνών που διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον των αναγνωστών για την εξέλιξη της διήγησης
 Υπάρχει περίπτωση να γίνουν ακόμα πιο αστείος ο Αρκούδος και ακόμα μεγαλύτερος μπελάς ο Πάπιος; Κι όμως, υπάρχει! Αν ενθουσιαστήκατε με το Καληνύχτα, λέμε! και λατρέψατε το Γύρνα σπίτι, λέμε! τότε δεν φαντάζεστε τι σας περιμένει με το Εντάξει, λέμε!, το τρίτο βιβλίο της σειράς. Ο μπεστ σέλερ συγγραφέας Jory John και ο πολυβραβευμένος εικονογράφος Benji Davies επιστρέφουν με μια ακόμα ξεκαρδιστική περιπέτεια, που θα κλέψει τις καρδιές των μικρών μας φίλων! 
  Μα τι ζήτησε τέλος πάντων ο Αρκούδος; Ένα ζεστό χαλαρωτικό μπανάκι. Αλλά η πόρτα χτυπά και ο Πάπιος, γνωστός υπερκινητικός ανακατωσούρας, εισβάλλει στο σπίτι του Αρκούδου και τον παρασέρνει σε ένα ατέλειωτο παιχνίδι μέσα στο χιόνι. Τελικά τη μαγεία του χειμώνα καταστρέφει ένα (μόνο;) γερό κρυολόγημα και οι δυο φίλοι επιστρέφουν στα σπίτια τους εξαντλημένοι. Και τώρα; Τι θα γίνει; Ποιος θα καταφέρει να φροντίσει ποιον; Σε μια φιλία που θυμίζει την παροιμία «τραβάτε με και ας κλαίω», το πρόβλημα μάλλον είναι η πολλή αγάπη! 
 Ο Benji Davies δημιουργεί τις πιο γλυκιές εικόνες, με τα συναισθήματα του Αρκούδου να αποτυπώνονται στο πρόσωπό του με τους πιο απίστευτους μορφασμούς, ενώ το παιχνιδιάρικο κείμενο του Jory John συναγωνίζεται επάξια την ευφάνταστη εικονογράφηση, σε αυτό το τρίτο βιβλίο της σειράς που ξεχειλίζει χιούμορ αλλά και τρυφερότητα. 
 
Εικονογράφηση: Benji Davies 
Μετάφραση: Μάνος Μπονάνος 
Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά 3+ 
Σελίδες: 40 · Σχήμα: 23Χ28 · Σκληρό εξώφυλλο
«Τέλεια! Και τώρα, ώρα για χιονοπόλεμο». 



Θα γελασετε με την ψυχη σας
Σας το συνιστω




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου