Ώρα για διακοπές με τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Ώρα για διακοπές με τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Οι διάφορες σειρές βιβλίων με δημιουργικές-εκπαιδευτικές δραστηριότητες είναι οπωσδήποτε μια πολύ καλή ιδέα για να απασχολούνται τα παιδιά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τέτοιες σειρές βιβλίων υπάρχουν πολλές και απευθύνονται σε παιδιά από την προσχολική ηλικία μέχρι και τις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού. Μια βόλτα σε ένα βιβλιοπωλείο θα σας βοηθήσει πολύ να επιλέξετε ένα τέτοιο βιβλίο που να ταιριάζει στην αισθητική σας αλλά κυρίως στα ενδιαφέροντα και στην ηλικία του παιδιού σας.


Πρόκειται για ένα πολύ προσεγμένο βιβλίο με πολύ καλή αισθητική και πλούσιο περιεχόμενο. Τα παιδιά καλούνται να παρατηρήσουν, να ζωγραφίσουν, να λύσουν γρίφους, να παίξουν παιχνίδια παντομίμας, να σπάσουν μυστικούς κώδικες, να φτιάξουν συνταγές, να εξασκηθούν σε απλές αριθμητικές πράξεις, να γράψουν απλές λέξεις... και πολλά πολλά ακόμα!


Οι δραστηριότητες αλλά και οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στο βιβλίο έχουν μια σχετική διαβάθμιση ως προς τις απαιτήσεις ή το βαθμό δυσκολίας τους, και με αυτή τη λογική το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 7 ετών και πάνω.




Μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και πλούσιο εικονογραφικό υλικό για τα παιδιά που τέλειωσαν τη Β΄ Δημοτικού

Οι ενότητες είναι Γλώσσα Μαθηματικά Μελέτη Περιβάλλοντος και αγγλικά μέσα από αυτές τις ενότητες ξανά θυμούνται πράγματα που έκαναν μέσα στην σχολική χρονιά
Μαθαίνουν και ασκούν κριτική ικανότητα και περνούν ευχάριστες ώρες με εκπαιδευτικά  παιχνίδια όπως κουίζ λαβύρινθους.

Το βιβλίο είναι σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών για το Δημοτικό



Μια πρωτότυπη σειρά βιβλίων με παιγνιώδεις δραστηριότητες για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών.
Χάρη στην ποικιλία δραστηριοτήτων και το πλούσιο εικονογραφικό υλικό, τα παιδιά επαναλαμβάνουν ενότητες της σχολικής ύλης (Γλώσσα, Μαθηματικά, Μελέτη Περιβάλλοντος, Αγγλικά), ενώ ασκούν την κριτική τους ικανότητα και περνούν ευχάριστες ώρες με εκπαιδευτικά παιχνίδια (κουίζ, λαβύρινθοι, αινίγματα κ.ά.).







Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου