Διαβάσαμε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο το΄΄Ψάχνοντας την Ντόρι ΄΄

 Πριν λίγο καιρό είχαμε δει οικογενειακώς την ταινία “Ψάχνοντας την Ντόρι” και όπως σας είχα πει, είχαμε ενθουσιαστεί.
Ανυπομονούσα  για τη συνέχεια μετά το “Ψάχνοντας το Nemo” και δεν σας κρύβω πριν 10 χρόνια ούσα φοιτήτρια είχα αγοράσει και τις 2 ταινίες σε dvd  ψάχνοντας το nemo 1 και 2. 


Η απόλαυση ολοκληρώθηκε, όταν λίγες μέρες πριν ήρθε στα χέρια μου το βιβλίο της ομώνυμης ταινίας, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Το βιβλίο ” Ψάχνοντας την Ντόρι “ ανήκει στη σειρά Disney / “Τα Κλασικά” και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 ετών, άρα και σε μένα που είμαι απλά λίγο μεγαλύτερη.  χμ εντάξει ακόμη μικρό κορίτσι είμαι. 



Είναι μια απολαυστική έκδοση με απόδοση του κειμένου στα ελληνικά από την Σταυρούλα Αλεξανδροπούλου και δεν χορταίνεις να το ξεφυλλίζεις και να κολυμπάς στα χρώματα του Ωκεανού που ζει η φίλη μας η Ντόρι και η παρέα της.

Η Ντόρι, ένα μπλε ψαράκι με πολύ αδύνατη μνήμη, ζει ευτυχισμένη στον ωκεανό, ώσπου μια μέρα κάτι αναπάντεχο συμβαίνει και αρχίζει να θυμάται τα ξεχασμένα παιδικά της χρόνια. Αποφασίζει λοιπόν να ψάξει να βρει τους γονείς της, που τους έχει χάσει εδώ και καιρό. Με τη βοήθεια των φίλων της, του Νέμο και του Μάρλιν, η Ντόρι θα ριχτεί σε μια επική περιπέτεια και θα μάθει πολλά για την αξία της οικογένειας και της φιλίας.


Θα  το βρείτε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου