Το μαγικό θηριοτροφείο 2: Περιπέτεια στο Άγριο Άγνωστο

 

Το μαγικό θηριοτροφείο 2: Περιπέτεια στο Άγριο Άγνωστο

Επιτελούς μετά από πολλούς μήνες κυκλοφόρησε η δεύτερη σειρά του βιβλίου το μαγικό θηριοτροφείο

Οι μικροί αναγνώστες το περίμεναν πως και πως. Η αλήθεια είναι ότι γράφει για 7 ετών και άνω εγώ θα το κατατάξω στα 8 και άνω. Λίγο τα παιδιά να έχουν μάθει να διαβάζουν,  η εικονογράφηση είναι καταπληκτική και σε παρασύρει. Οι σελίδες είναι πολλές με υπέροχη πλοκή με μεγάλα και περίεργα γράμματα και έτσι προσελκύει ακόμη πιο εύκολα τον αναγνώστη μικρό και μεγάλο. Ο μεγάλος μου που δεν πολύ τρελαίνεται για το διάβασμα παραμυθιού αυτό τα λάτρεψε γιατί ήταν πολύ ευχάριστο το διάβασμα.


Η δεσποινίς Κλημεντίνη είναι η τελευταία εξερευνήτρια που εξαφανίστηκε από τη ζούγκλα του Αγίου άγνωστου. Είχε προηγηθεί μια σειρά μυστηριωδών εξαφανίσεων.



Την προηγούμενη Τετάρτη ξεκίνησε από το χώρο της κατασκήνωσης για να πάει για πεζοπορία ομως έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με το συμβούλιο των εξερευνητών.


Τις τελευταίες εβδομάδες εξαφανίστηκαν από την περιοχή και άλλοι εξερευνητές . Ο Κορνήλιος διάσημος εξερευνητής και αυτός μαζί με την σύζυγό του εξαφανίστηκαν και αυτοί από την ίδια κατασκήνωση 🏕️.

Οπότε τα παιδιά η βιόλα και ο Φρίξος  θα ξεκινήσουν την αποστολή.


Το κουδούνι χτυπάει ξανά στο σπίτι της Βιόλας Αγριώτη, στην οδό Τσουκνίδας. Αυτή τη φορά τα παιδιά αντικρίζουν στο κατώφλι μια φεγγαραρκούδα – μια τεράστια φτερωτή αρκούδα καλυμμένη με αστέρια. Πρόκειται για το σπανιότερο μαγικό πλάσμα που υπάρχει!
Η αρκούδα λέει στα παιδιά ότι οι γονείς τους εξαφανίστηκαν ενώ τη μελετούσαν στο φυσικό της περιβάλλον στο Άγριο Άγνωστο. Η Βιόλα και ο Φρίξος ξεκινούν ένα περιπετειώδες ταξίδι για να σώσουν τους γονείς τους. Στη διάρκειά του συναντούν πολλά απίθανα μαγικά πλάσματα, όμως τους γονείς τους δεν τους βρίσκουν πουθενά. Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλοι που μελετούν την πανίδα στο Άγριο Άγνωστο. Όμως, έχουν πράγματι καλές προθέσεις οι άνθρωποι που συναντούν η Βιόλα και ο Φρίξος; Ή μήπως αιχμαλωτίζουν τα μαγικά πλάσματα για δικό τους όφελος;

Το δεύτερο βιβλίο της νέας σειράς. Με πολύχρωμες και εντυπωσιακές ολοσέλιδες εικόνες, ιδανικό για παιδιά που αρχίζουν να διαβάζουν μόνα τους.


 Pippa Curnick
 Μάρω Ταυρή
 Pippa Curnick

 Λογοτεχνία για παιδιά
 Για παιδιά από 7 ετών




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου